Femeie, tâlhărită în cimitir de un bărbat

Un tânăr de 20 ani din Galaţi a fost reţinut de poliţişti pe bază de ordonanţă, după ce a tâlhărit o femeie în cimitir, se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, Secţia 2 Poliţie a fost sesizată de un bărbat, 28 ani, din Galaţi, cu privire la faptul că în incinta cimitirului Sf. Lazăr din localitate o femeie a fost deposedată prin violenţă de poşetă, de către o persoană necunoscută.

Ca urmare a investigaţiilor efectuate de către poliţişti, a fost identificat un tânăr, de 20 ani, asupra căruia a fost găsit un telefon mobil şi o sumă de bani, bunuri ce s-a stabilit că proveneau din săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Persoana depistată a fost condusă la sediul Poliţiei municipiului Galaţi pentru cercetări, iar în urma audierii a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Galaţi. Ulterior, va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, a precizat sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel