Femeie rănită într-o explozie în propria casă. A fost transportată cu elicopterul la București

Alexandru Ichim / 08 aug 2019 / 08:18
Incendiu / Explozie casă. Foto: ISU Alba
Descriere foto: Incendiu / Explozie casă. Foto: ISU Alba

O explozie puternică a avut loc într-o comună din județul Alba. În urma deflagrației o femeie a suferit arsuri pe jumătate din suprafața corpului și a fost transportată imediat la spital. 

O femeie a fost rănită grav în urma unei explozii ce a avut loc în propria locuință în comuna Șona, județul Alba. În cursul nopții Garda de Intervenție Blaj a intervenit pentru acordarea primului ajutor și pentru efectuarea cercetărilor în vederea stabilirii cauzei ce a dus la producerea exploziei. 

Medicii sosiți la fața locului au preluat o femeie în vârstă de 79 de ani care a suferit arsuri pe aproximativ 40-50%. Persoana rănită a fost transportată inițial la Spitalul din Cluj-Napoca, iar mai apoi a fost transferată pe cale aeriană la Spitalul de Arși din București. 

În urma exploziei casa a fost degradată într-o mare măsură, iar acoperișul a fost distrus total.

Conform reprezentanților ISU Alba, cel mai probabil deflagrația a avut loc în urma unor acumulări de gaze. Pompierii verifică împrehurările în care s-a produs explozia. 

Vezi și: Gestul care ar fi putut duce la salvarea Alexandrei. Bogdan Chirieac: Dădea un simplu telefon. Nu-l acuza nimeni din ţara asta