Femeia de 83 de ani, cu COVID-19, care a refuzat internarea, A MURIT

Femeia din județul Bistrița-Năsăud pe numele căreia s-a întocmit dosar penal pentru că a refuzat internarea în spital, după ce a fost infectată cu Covid-19, a murit. 

Direcția de Sănătate Publică din județul Bistrița-Năsăud a confirmat faptul că femeia de 83 de ani din Măgura Ilvei, infectată cu noul Coronavirus și care a refuzat internarea în spital, a decedat, scrie Agerpres. 

Femeia a fost confirmată cu Covid-19 pe data de 7 mai și a murit 11 zile mai târziu. Aceasta avea și mai multe comorbidități precum hipertensiune arterială şi fibrilaţie arterială.

Un nou test pentru cocornavirus i-a fost făcut femeii în cursul zilei de vineri, iar acesta a ieșit negativ. În ultimele zile însă, aceasta a refuzat să mai mănânce. 

Copiii femeii, infectați cu Covid-19 

Doi dintre copiii bătrânei, infectați cu Covid-19, au fost internați în spital. Unul dintre aceștia a fost externat după ce a avut două teste negative. 

Primarul din Măgura Ilvei, Valer Avram, spune că femeia de 83 de ani va fi înmormântată în cursul dimineţii de marţi, cu respectarea condiţiilor prevăzute de autorităţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel