Fatih Terim, antrenorul lui Galatasaray, depistat cu coronavirus

Fatih Terim, antrenorul în vârstă de 66 de ani al Galatasaray, a anunţat că este infectat cu COVID-19. Terim este a doua persoană de la Galatasaray depistată pozitiv cu coronavirus.

Fatih Terim, supranumit „Împăratul" a fost diagnosticat cu coronavirus. Antrenorul în vârstă de 66 de ani a făcut anunţul pe pagina sa oficială de Twitter. Tehnicianul spune că se află la spital şi va oferi mai multe detalii în curând. Şi directorul sportiv al clubului, Abdurrahim Albayrak a fost depistat cu virusul COVID-19. Fatih Terim este antrenorul internaţionalului român Florin Andone, scrie Mediafax.

„Potrivit rezultatului testului pentru coronavirus pe care l-am făcut astăzi, am fost diagnosticat cu coronavirus. Mă aflu pe mâini bune la spital. Nu vă faceţi griji. Voi oferi detalii cât mai repede posibil", a scris Fatih Terim, pe Twitter.

Galatasaray a suspendat la data de 17 martie toate activităţile sportive din cauza pandemiei de coronavirus. În Turcia, au fost diagnosticate cu noul coronavirus 1.236 de persoane şi au murit 30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel