Fata din Timișoara, infectată cu coronavirus, VINDECATĂ și EXTERNATĂ

Fata de 16 ani, din Timișoara, infectată cu noul coronavirus, a fost declarată vindecată.  A avut două teste negative.

Tânăra de 16 ani de la Liceul Alimentar din Timişoara care a fost diagnosticată cu coronavirus şi internată la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" va fi externată duminică, fiind considerată vindecată, întrucât ultimele două teste succesive au fost negative.

"Pentru tânăra de 16 ani, rezultatul a două teste consecutive, efectuate la distanţă de 24 ore, este negativ. Tânăra este considerată vindecată şi urmează să fie externată în cursul zilei de astăzi", a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Timiş.

O fată din aceeași scoală este încă internată


Tânăra este colegă de clasă cu băiatul de 16 ani externat vindecat sâmbătă şi care la rândul lui se contaminase de la unchiul său, venit din Italia. Din acelaşi liceu mai rămâne internată o fată de 15 ani. Şcoala va fi închisă până în 11 martie, pentru dezinfectarea tuturor spaţiilor.

DSP Timiş a mai anunţat că pentru toate probele recoltate în data de 7 martie de la contacţii apropiaţi identificaţi ai elevei de 15 ani şi ai pasagerului din Hunedoara, internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase "Dr.Victor Babeş" Timişoara, rezultatul este negativ. Ancheta epidemiologică continuă, citează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel