Farmacist indian mort după ce a testat pe el un presupus tratament pentru COVID-19

Un farmacist indian a murit, iar patronul său a fost transportat la spital, după ce au băut un decoct pe care îl realizaseră în speranţa vindecării COVID-19, a declarat sâmbătă poliţia, citată de AFP.

Cei doi bărbaţi lucrau pentru o companie specializată în fitoterapie şi au testat pe ei presupusul tratament - un amestec de oxid nitric şi nitrat de sodiu - într-o locuinţă din Chennai (sud-estul Indiei). K. Sivanesan, în vârstă de 47 de ani, a murit la faţa locului, potrivit şefului poliţiei locale, Ashok Kumar. Farmacistul a realizat decoctul după ce s-a documentat pe internet şi a cumpărat ingredientele de la o piaţă locală, a precizat poliţistul, transmite Agerpres.

În prezent nu există niciun medicament sau vaccin pentru COVID-19, ceea ce a declanşat o cursă mondială pentru a găsi un remediu pentru această boală care a ucis cel puţin 300.000 de persoane.

Circa 60.000 de cazuri de COVID-19 au fost înregistrate până în prezent India, unde autorităţile au impus măsuri stricte de izolare în încercarea de a limita răspândirea noului coronavirus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel