FAKE-NEWS mondial cu Polița Română care trântește la pământ, la metrou, oamenii care nu poarta mască

Filmarea de la metroul din București, de la începutul lunii octombrie, când Jandarmii au intervenit în forță în stația de metrou Ștefan cel Mare pentru a calma spiritele dintre huliganii galeriilor echipelor de fotbal Steaua și Dinamo a devenit, o lună mai târziu, un fake-news de nivel mondial.

Filmarea cu jandarmii și polițiștii români care descind la metroul bucureștean a fost rostogolită în mediul online, dar și pe mai multe site-uri de știri din Europa, însă internauții au specificat că imaginile sunt surprinse la metroul din Paris, unde polițiștii trântesc la pământ oamenii care nu poartă mască.

Videoclipul cu oamenii legii care evacuează violent metroul a fost distribuit de mii de ori pe rețelele de socializare începând cu 1 noiembrie, cu comentarii care indică faptul că scena s-a întâmplat la Paris împotriva pasagerilor care nu purtau măști pentru a preveni Covid-19. „La Paris îi evacuează pe cei care nu poartă măști din metrou astfel”, spune descrierea uneia dintre postările de pe Facebook atașată videoclipului.

Citește mai mult pe ȘtiriDiaspora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel