FAKE NEWS de la PROTESTUL ANTI-BOTNIȚĂ. Carmen Avram: Somez media să șteargă IMEDIAT informația!

Carmen Avram
Carmen Avram

Eurodeputatul Carmen Avram a transmis un mesaj după protestul anti-botniță care a avut loc în această zi în România.

Potrivit acesteia, mai multe publicații media au anunțat că și Carmen Avram a fost prezentă la protestul împotriva măștilor ca urmare a pandemiei de coronavirus. Pe pagina personală de Facebook, Carmen Avram a somat instituțiile media în cauză să șteargă imediat informația, ea fiind una falsă.

Carmen Avram nu a participat la proteste. Aceasta a transmis că, în caz contrar, dacă informația nu va fi ștearsă, se va adresa instanțelor.

„Nu am fost în această seară la protestul din Piața Universității. Somez public instituțiile de media care au emis această informație FALSĂ (Aktual24, Magna News, Comisarul și alții care citează Digi 24) să șteargă imediat aceasta informație! În caz contrar, vor suporta rigorile legii”, a transmis Carmen Avram, pe pagina personală de Facebook.

Precizăm că DC News nu a publicat informația respectivă.

Amintim că în jur de 200-300 de oameni s-au strâns pentru a protesta în Piața Universității, în principal, împotriva obligativității purtării măștilor de protecție de către elevi.

În Piața Universității, manifestanții au avut steaguri tricolore, vuvuzele, fluiere și au cerut „școli, nu lagăre”. Participanții la protestul „anti-botniță” au avut de mesaje împotriva „dictaturii sanitare”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel