EXCLUSIV  Facilități pentru cei vaccinați anti-COVID? Rezultatul sondajului fulger la care au răspuns peste 10.000 de români

Premierul Florin Cîțu a lansat oficial discuția despre facilități care ar putea fi acordate doar celor vaccinați anti-COVID. 

Într-un mesaj despre revenirea la normalitate, premierul a strecurat pasajul: ”Dar putem să vorbim şi de lucruri sau de facilități, să îi spunem aşa, pentru persoanele vaccinate”. 

Subiectul este unul controversat în toată lumea, nu doar în România. Pe de o parte sunt cei care nu s-au vaccinat și care nu sunt de acord cu facilități pentru cei vaccinați, iar pe de altă parte sunt cei care s-au imunizat și doresc relaxări în urma celor două doze de vaccin anti-COVID-19. 

Sondajul DCNews arată că subiectul facilităților pentru vaccinații anti-COVID este unul de interes sporit, care împarte țara în două. În aproape 24 de ore, la sondaj au răspuns peste 10.000 de cititori DCNews. 

Rezultatul sondajului arată că 41,6% sunt de acord cu facilitățile pentru cei vaccinați anti-COVID. 58,4% sunt împotrivă. 

2. -imagine fara descriere- (facilitate-vaccinati-covid_99585400.jpg)

În Satu Mare, Maramureș, Bistrița Năsăud, Harghita, Arad, Vâlcea și Giurgiu, majoritatea celor care au votat consideră că ar trebui să existe privilegii pentru cei vaccinați anti-COVID. 

1. -imagine fara descriere- (vaccinati-covid-relaxare-harta-sondaj_28232800.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel