Exportul de medicamente a fost SUSPENDAT

Victor Costache, ministrul Sănătății, a anunțat că toate exporturile de medicamente și materiale sanitare au fost suspendate pe o perioadă de șase luni. 

Victor Costache a susținut în această seară o declarație de presă prin care a anunțat că exporturile de medicamente și materiale sanitare a fost suspendat. Mai mult, zeci de TIR-uri au fost oprite la graniță. 

”În momentul de față, au fost oprite la granția României mai multe TIR-uri cu zeci de tone de medicamente și materiale sanitare care ar fi fost scoase prin export paralel. Am emis acest Ordin astăzi: Se suspendă temporar distribuția în afara teritoriul României, pe o perioadă de 6 luni de la data intrării în vigoare a prezentului Ordin, a medicamentelor cuprinse în catalogul național al prețurilor medicamentelor autorizate de punere pe piață în România. În condițiile crizei COVID, datorită lipsei medicamentelor și materialelor sanitare de pe piața din Europa, erau foarte multe consumabile care ar fi fost scoase din România”, a precizat Victor Costache în cadrul unei declarații de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel