Exemplu pentru România, din SUA. Medici, blocați pe un drum înzăpezit. Ce au făcut cu dozele de vaccin Covid-19 pe care le transportau. FOTO

Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels

Mai mulți lucrători medicali din SUA au rămas blocați în zăpadă în timp ce transportau vaccinuri Covid-19.  Vezi ce au făcut pentru a nu irosi dozele pe care aveau.

Mai mulți șoferi blocați pe un drum înzăpezit din Statele Unite s-au nimerit să fie la locul potrivit, în momentul potrivit. Au avut șansa să se vaccineze împotriva Covid-19, chiar dacă în mod normal nu fac parte din categoria persoanelor care au prioritate la vaccinare în această etapă a campaniei. Mai exact, o echipă medicală care se întorcea de la o sesiune de vaccinare a rămas blocată la rândul ei din cauza zăpezii. Pentru că mai existau doze de vaccin deschise, care urmau să expire în câteva ore, medicii au decis să-i vaccineze pe trecători, evitând astfel irosirea serului, scrie CNN.

„O persoană a fost atât de fericită, că și-a dat imediat cămașa jos și a sărit din mașină.”, a povestit Michael Weber, directorul agenției de sănătate publică din departamentul Josephine, statul Oregon, citează The New York Times.

Șase oameni au fost vaccinați în plină stradă. O ambulanță aștepta în apropiere, în cazul în care cineva ar fi avut vreo reacție adversă. Oamenii au fost în culmea fericirii, pentru că în mod normal ar mai fi așteptat mult până când s-ar fi putut vaccina. Asta pentru că statul Oregon se află momentan în prima etapă a campaniei de vaccinare, iar inoculați sunt lucrătorii din domeniul sănătății și profesorii.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de CNN (@cnn)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel