EXCLUSIV  Europarlamentarii s-au pus la adăpost de coronavirus. Vâlcu, reacție ACIDĂ

Jurnalistul Val Vâlcu a reacționat vehement după ce europarlamentarii plătiți regește s-au pus la adăpost de coronavirus. Măsura se aplică doar aleșilor din PE, nu și staff-ului lor, care și-a manifestat indignarea. 

Se pare că mai multe voci i-ar fi solicitat președintelui Parlamentului European, David Sassoli, să suspende lucrările plenarei din Bruxelles. Printre ei, s-ar afla și Dacian Cioloș, liderul Renew Europe, conform g4media.ro. Angajații europarlamentarilor ar fi supărați pentru că măsura se aplică doar acestora, nu și angajaților care-și continuă activitatea obișnuită, la fel ca toți ceilalți angajați din instituțiile europene. Singurii feriți de Covid-19 sunt europarlamentarii. 

”Ori închidem tot, tot, stăm acasă 14 zile toată omenirea, vine Armata, îți dă pachet prin geam și la revedere! Ori, dacă nu, du-te la serviciu că d-aia ești parlamentar! Adică angajatul de la Poștă să se ducă la serviciu, cel de la Kaufland să se ducă la serviciu, dar noi ne punem șunculița la adăpost. Și așa e acuzată că e o instituție nerelevantă, că e o o instituție de pomană care cheltuie milioane de euro de căciulă. Dacă poți să votezi online, închide instituțiile de la Bruxelles și Strasbourg! Stai acasă și votează tot timpul online. Pentru ce să-ți plătesc avion, cazare de lux, nu știu câte deplasări? Fă vot online, de acum până la sfârșitul lumii și stai frumos în parohia ta și, din când în când, votezi online, dacă se poate. Pentru ce băgăm atâția bani în clădiri, în pază, în tot felul ca să stea ei la Bruxelles și Strasbourg? Stai acasă și lucrează online! Nu numai când vrei să-ți păzești șunculița să nu te ciupească coronavirusul. Nici nu-și dau seama ce au făcut, fie din interes politic, să amplifice criza, fie din lașitate” a fost comentariul lui Val Vâlcu. 

Vezi și: EXCLUSIV Activitatea PE, suspendată. Carmen Avram: Se vorbește despre BLOCAREA BELGIEI

EXCLUSIV Coronavirus. Ciuhodaru confirmă: Activitatea PE se SUSPENDĂ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel