Europarlamentare 2019. Preşedintele PNL Vaslui: Sperăm să scoatem un scor mai bun decât cel la parlamentare

Preşedintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că, la nivelul judeţului Vaslui, PNL îşi propune să obţină un scor mai mare la europarlamentare decât cel înregistrat la alegerile din anul 2016, când procentul a fost de 20,56%, informează Agerpres.

Liderul PNL Vaslui a menţionat că partidul său a preferat o campanie electorală bazată pe discuţiile cu cetăţenii, derulată din casă în casă, remarcând un interes sporit din partea cetăţenilor pentru alegerile europarlamentare de pe 26 mai. 'Au fost nişte zile cu o campanie atipică faţă de alegerile europarlamentare trecute, o campanie electorală în care cetăţenii au arătat un mai mare interes pentru acest tip de alegeri, venit şi pe fondul nemulţumirii faţă de actuala guvernare.

PNL a ţinut să facă o campanie constructivă, am avut echipe în toate cele 86 de organizaţii din judeţ, campanie axată pe prezenţa în teritoriu, pe discuţiile om la om. (...) Noi sperăm să scoatem un scor mai bun decât cel la parlamentare', a afirmat Nelu Tătaru. Preşedintele PNL Vaslui a menţionat că, după alegeri, vor fi făcute analize în toate organizaţiile, în funcţie de scorul obţinut. El a criticat recenta vizită a premierului Viorica Dăncilă în judeţ, despre care a spus că a fost una strict politică, şi le-a cerut alegătorilor să nu se încreadă în promisiunile făcute de membrii Guvernului în perioada campaniei electorale. Nelu Tătaru a mai spus că oamenii nu mai sunt atât de 'slabi şi îndobitociţi' pentru a crede în astfel de vizite organizate chiar înainte de alegeri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel