Teodorovici critică miniștrii PNL: 16 inși stau stingheri în colțul mesei la Guvern

Florin Răvdan / 07 noi 2019 / 20:49

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat joi, la Alexandria, că membrii Guvernului Ludovic Orban au dat dovadă, în aceste trei zile de când s-au instalat în funcţii, că nu ştiu să facă provocărilor guvernării.

"Astăzi, după trei zile de guvernare, aşa-zisă guvernare, putem să vedem trei zile în care se instalează guvernul. Deci, 16 inşi care stau în colţul mesei la guvern, parcă stingheri, nu ştiu ce au de făcut. Trei zile în care ei instalează miniştri, prim-ministrul Orban altceva nu ştie decât să instaleze miniştri. Şi se plâng în fiecare zi de ceea ce găsesc sau, spun ei, de ceea ce nu găsesc la ministere", a spus Teodorovici, într-un discurs ţinut în faţa membrilor şi simpatizanţilor partidului veniţi la un miting electoral pentru candidatul PSD la prezidenţiale, Viorica Dăncilă, scrie Agerpres.

Noii miniştri nu fac faţă provocării

 

"Cine i-a pus să dea jos un guvern şi să vadă acum că nu ştiu să facă faţă provocărilor? Pentru că provocări sunt, nimic nu e uşor, nu poţi să spui că e uşor să guvernezi o ţară, dar îţi asumi şi dă dovadă de experienţă, dă dovadă că poţi să faci acest lucru", a adăugat Teodorovici.