Esca, anunțul momentului despre COVID-19. Chirieac: Divertisment și audiență. Lumea nu va crede lucrul acesta

O țară întreagă așteaptă vești despre starea de sănătate a Andreei Esca și a soțului ei, Alexandre Eram, despre care s-a tot spus că s-ar fi infectat cu COVID-19.

Bogdan Chirieac, analist politic, a reacționat după ce Andreea Esca a anunțat că astăzi, la ora 19:00, în jurnalul principal al zilei de la Pro TV, va face declarații cu privire la posibila infectare a sa și a familiei sale cu noul coronavirus. 

”Înseamnă că va avea o mare audiență. E o televiziune pe audiență. Divertisment și audiență. A fost incident nefericit cu infectarea probabilă a doamnei Esca și a soțului domniei sale. Cei care nu cred și sunt în momentul acesta încleștați în a nu crede și a considera că totul este o manipulare vor spune că doamna Esca face parte din această manipulare. Nu ai ce să le faci, din punctul ăsta de vedere. Deci oricâte dovezi ar fi, că e doamna Esca, că e șirul de ambulanțe care se află la Matei Balș că nu mai sunt locuri în spital sau în ATI, că iese doctorul Arafat și ne spune că nu mai putem, lumea nu va crede lucrul acesta. Cei care nu cred, nu cred. Ceilalți sper să rămână înțelepți și raționali”, a declarat Bogdan Chirieac la România TV.  

VEZI ȘI: Andreea Esca RUPE tăcerea. Are sau nu COVID-19? Reacție EXPLOZIVĂ. "Atât am putut să duc. PANICATĂ"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel