Episcopul emerit Petru Gherghel internat la Iași, după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2

Episcopul emerit Petru Gherghe, în vârstă de 80 de ani, este internat într-un spital din Iași, după ce a fost confirmat cu virusul SARS-CoV2, informează, sâmbătă, Episcopia Romano-Catolică Iași.

Reprezentanții Episcopiei Romano-Catolice Iași au făcut apel la rugăciune pentru Preasfințitul Petru Gherghel, episcop emerit, care este în spital, cu COVID-19.

„Vă rugăm să-l purtați în rugăciune pe PS Petru Gherghel, episcop emerit, care, de câteva zile, este internat într-un spital din Iași pentru mai multe investigații, fiind confirmat pozitiv cu Sars-Cov-2”, spun reprezentanții Episcopiei.

Potrivit acestora, starea Preasfințitului Petru este stabilă, dar rămâne sub supravegherea medicilor. Forma bolii este una ușoară, dar medicii continuă să-l supravegheze având în vedere vârsta înaintată a Preasfinției Sale. Preasfințitul episcop Petru Gherghel are 80 de ani, iar timp de 40 de ani a condus Episcopia Romano-Catolică Iași, mai întâi ca administrator apostolic - perioada 1978 - 1990, apoi ca episcop - perioada - 1990 - 2019, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel