Energia banilor. Cum să câștigi mai mult. Un specialist explică pe înţelesul tuturor

Rodica Mitu / 12 oct 2019 / 17:08

Un specialist a explicat, pe înţelesul tuturor, cum poate o persoană să atragă mai mulţi bani.

Invitat la „Lumea nevăzută” de la Antena Stars, scriitorul Risvan Vlad Rusu, specialist în metafizica chineză, a explicat de ce există blocaje financiare şi cum pot fi depășite.

„Energia asta a banilor, ca să intre în structurile mele, eu trebuie să fiu receptiv. Ca să fiu receptiv, trebuie să fiu un soi de magnet, un soi de aspirator pentru energia asta a banilor. Pentru că ea este pretutindeni, este abundentă, nu există lipsă de energie a banilor decât în anumite zone de pe globul acesta, care karmic sunt sortite sărăciei. Şi acolo nu ai unde să absorbi acea energie. Dar, în rest, în ţările civilizate şi, la noi în ţară, energia banilor este din abundenţă.

Dar mai contează ceva: am bani, ce fac cu ei? Trebuie să am şi înţelepciunea necesară să pot folosi banii. La noi în ţară au fost oameni care au câştigat la Loto de mai multe ori şi au rămas în sărăcie pentru că, degeaba câştigi milioanele de euro, dacă nu ştii cum să faci să crească şi să te foloseşti de ele. Trebuie să rămâi pe acea energie a banilor", a spus Risvan Vlad Rusu.

 

VEZI ȘI: Dezastru cu banii pentru o ZODIE. Are și o mare frică. De unde vine salvarea

 

„Trebuie să eliminăm acele rezistenţe interioare care ne spun: dar eu niciodată nu o să ajung aşa. Niciodată nu o să pot aşa, dar de unde o să îmi vină banii. Că poate omul este un salariat, care are un salariu fix. Şi atunci eu mereu îl dau exemplu pe Elon Musk, directorul unei mari companii. El a dat faliment de trei ori. Și tot de trei ori a reuşit să se ridice din nimic şi să devină unul dintre cei mai bogaţi oameni. Dacă el poate, poţi şi tu. Serios. Pentru el nu există concepţia asta a pierderii. Trebuie să ai mereu atitudinea de învingător, om prosper, om bogat, un om care ştie ce vrea, întotdeauna. Şi el spune aşa: Atâta timp cât ştiu ce vreau, este doar o chestiune de timp până obţin acest lucru!", a mai spus specialistul.