Emilian Imbri, după ce numărul noilor infectări a EXPLODAT: „Apare delirul. Virusul lasă sechele”

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș”, Emilian Imbri, a oferit noi declarații joi, 2 iulie, după publicarea bilanțului de către Grupul de Comunicare Strategică. 

Emilian Imbri, managerul Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” a reacționat în cazul numărului mare de noi îmbolnăviri cu Covid-19 raportat astăzi, respectiv 450.

„Este o creștere așteptată. Eu am mai glumit spunând că e „cocoașa lui Cercel”. Modul în care apar aceste valuri de epidemie, ca și cum ar fi două cocoașe... Poate fi. Nu cred că e vorba de al doilea val. Suntem pe un vârf de 10 zile. Noi (n.red. echipa Spitalului Victor Babeș) externăm și simultan apar internările care însă, nu sunt mai mari ca număr de 30-40 pe zi”, a declarat Emilian Imbri la Realitatea Plus.

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” pune creșterea numărului de infectări din această perioadă pe seama modului în care românii acționează sau, mai bine zis, nu acționează, împotriva virusului.

„Este limpede, este rezultatul unei relaxări, abordării într-un mod mai liber de către un număr mare de persoane. Este perioadă de concedii, oamenii pleacă, nu respectă, își asumă riscuri. În spital avem persoane care vor să plece”, a mai spus Emilian Imbri. 

„Am aflat că apare delirul”

Emilian Imbri, managerul Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș”, a precizat în cadrul aceleași intervenții că „în fiecare zi apar noi lucruri despre virus. Am aflat că apare delirul, tulburări de comportament, lasă sechele”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel