Emilian Imbri, acuzații GRAVE la adresa lui Vlad Voiculescu: A distrus niște persoane, nu servește interesul țării. Bombe cu efect întârziat

Emilian Imbri, fost manager al Spitalului „Victor Babeș” din Capitală, susține că Vlad Voiculescu a lăsat niște „bombe cu efect întârziat” la Ministerul Sănătății.

Medicul Emilian Imbri a vorbit despre ordinul Ministerului Sănătăţii privind noile criterii de carantinare, publicat în Monitorul Oficial şi abrogat, ulterior, de Florin Cîţu. 

„Am avut un moment de ezitare, că nu e amatorism, e parșivenie. (...) Am avut senzația că au fost făcute lucrurile intenționat. Nicio structură ministerială nu trimite direct la Monitorul Oficial fără să consulte niște persoane. Aici e și greșeala dnei Andreea Moldovan, dar nu intenționată, nu avea de unde să știe niște tipicuri, iar cei care făceau parte din cabinetul dl ministru nici atât.”, a declarat Emilian Imbri la RealitateaPlus.

„Bombițele” lăsate de Voiculescu

Medicul a continuat și a lansat mai multe acuzații la adresa lui Vlad Voiculescu.

„Sunt acțiuni făcute parcă cu bună știință să creeze derută și acest scandal. Nu poți să nu știi, e clar, dl Voiculescu nu știe nimic. (...) Anumite lucruri, prin care a distrus niște persoane, i-au reușit. Are bombe cu efect întârziat cât a fost în minister: e vorba de transplantul din România. E vizibil. Transplantul este tras pe dreapta în momentul de față. Și mai sunt câteva bombițe pe care le-a plasat. Eu îl numesc iresponsabil pentru că nu servește interesul țării.”, a declarat, marți, Emilian Imbri.

 

"Sunt de vină cine îl propulsează"

Despre ce s-a făcut la Ministerul Sănătății în timpul mandatului lui Vlad Voiculescu, Emilian Imbri consideră că: „este foarte clar pentru cei care știu meserie că este vorba de neștiință. E vorba de o dezinstituționalizare a unei instituții foarte importante. Ministerul Sănătății a fost tras pe linie moartă, scos din circuit, pentru că nu există un program. E simplu să vii să spui că vrei să faci reformă, "că mă bat cu mafia". Ce înseamnă mafia în sistemul sanitar? E practic dată de cei care conduc, ei fac cererile și tu te conformezi sau nu. Nu există o mafie ascunsă. (...) E o mafie, trebuie să o schimbăm. Cu cine? Nu ai voie să faci alte reguli. Eu zic să încetăm discuția cu mafia din sănătate, să fim raționali. Măiestria e să lucrezi cu oamenii pe care îi ai. (...) Nu e  de vină dl Voiculescu, dumnealui poate fi total rupt de realitate. Cel mai periculos e un astfel de caz, acest om. Sunt de vină cine îl propulsează.” a mai spus medicul Emilian Imbri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel