Emil Boc a fost vaccinat cu AstraZeneca din „lotul problemă”

Emil Boc, vaccinat cu AstraZeneca / Foto: Facebook Emil Boc
Emil Boc, vaccinat cu AstraZeneca / Foto: Facebook Emil Boc

Primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc, face parte din persoanele care s-au vaccinat cu ser din „lotul problemă” de la AstraZeneca. 

Edilul din Cluj-Napoca, Emil Boc, s-a vaccinat la mijlocul lunii februarie cu AstraZeneca. Doza administrată lui Emil Boc era din lotul ABV2856, retras momentan de la vaccinare.

Atunci, Emil Boc anunța că e „Totul OK” și recomanda oamenilor să se vaccineze.

„Nimeni nu este în siguranță până când toți vom fi în siguranță! Maratonul continuă, în final toți vom fi învingători! Mulțumiri speciale corpului medical clujean pentru profesionalism, implicare și sprijin în combaterea pandemiei COVID-19.”, mai scria Emil Boc pe Facebook.

Lotul ABV 2856 a fost retras 

„Ca măsură de extremă precauție s-a hotărât carantinarea temporară a dozelor rămase până la finalizarea evaluării Agenției Europene a Medicamentului;

Se continuă vaccinarea cu toate celelalte vaccinuri de la compania farmaceutică AstraZeneca din celelalte loturi existente în momentul de față în România;

Se înlocuiesc cele 4.257 doze neutilizate existente în centrele de vaccinare, astfel încât procesul de imunizare să nu fie afectat.

Menționăm faptul că această decizie a fost luată ca o măsură de precauție extremă, fără să existe în acest moment în România niciun argument științific care să fi impus această hotărâre.

Reiterăm faptul că decizia de carantinare a lotului respectv a fost luată exclusiv pe baza evenimentului raportat în Italia.”, a transmis ieri CNCAV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel