Emanuel Ungureanu (USR), infectat cu Covid-19. Primele declarații

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a anunțat, marți seară, că a fost infectat cu noul coronavirus.

Vicepreşedintele Comisiei pentru sănătate, Emanuel Ungureanu, a anunţat pe Facebook că a fost infectat cu coronavirus. Deputatul USR a mărturisit că a dezvoltat o formă medie de Covid-19, iar acum se află în faza de vindecare.

„Am Covid-19, dar mă tratez şi mă simt bine! Aveţi grijă de voi, purtaţi mască, respectaţi regulile. Îmi voi continua activitatea ca şi până acum în mediul online şi voi comunica cu buzoienii în campanie prin mijloacele adaptate pandemiei prin care vom trece cu bine dacă suntem solidari şi empatici unii cu ceilalţi”, a scris Emanuel Ungureanu pe Facebook.

Ungureanu: Nu trebuie să aveți niciun dubiu

De asemenea, printr-un video, deputatul Emanuel Ungureanu transmite că a manifestat o formă medie a bolii, cu dureri musculare și febră de până la 38.5.

„Am avut o formă medie, sunt în zona de vindecare acum. M-am infectat, cel mai probabil, în perioada de precampanie, când eram la Buzău, am purtat mască, am fost atent, dar totuşi se întâmplă, de asta vă rog să aveţi grijă de voi. Nu trebuie să aveţi niciun dubiu, Covid există, e un virus care se manifestă pentru unii mai puternic, la alţii mai uşor. Eu am avut o formă medie, am făcut temperatură 37.5-38.5 care se resimte mult mai puternic”, mai precizează deputatul USR. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel