Elon Musk spune că își vinde acțiunile Tesla dacă ONU dovedește că astfel se poate rezolva problema foametei din lume

Fotografie creată de jamie he, de la Pexels
Fotografie creată de jamie he, de la Pexels

Elon Musk susține că își va vinde acțiunile Tesla dacă Organizația Națiunilor Unite va dovedi că acest lucru va rezolva problema foametei la nivel mondial. 

După ce directorul Programului Alimentar Mondial - agenție specializată a ONU, David Beasley, a spus că bogații lumii ar putea rezolva problema foametei la nivel mondial, Elon Musk a făcut un anunț. 

"6 miliarde de dolari pentru a-i ajuta pe cei 42 de milioane de oameni care literalmente vor muri dacă nu ajungem la ei. Nu este complicat", a spus oficialul ONU, potrivit LAD Bible.

În acest sens, miliardarul Elon Musk a spus că, dacă i se dovedește cum va rezolva această problemă suma respectivă, el va vinde acțiunile Tesla și va oferi tot sprijinul. 

"Dacă WFP (Programul Alimentar Mondial) poate descrie aici, la acest mesaj de Twitter, exact cum 6 miliarde de dolari vor rezolva foametea în lume, voi vinde acțiunile Tesla chiar acum și o voi face", a scris Elon Musk pe contul său de Twitter.

VEZI ȘI: Musk, mai bogat cu 36 de miliarde de dolari, de pe o zi pe alta

Elon Musk l-a întrecut pe fondatorul Amazon, Jeff Bezos

Elon Musk a câștigat "cursa" pentru titlul de cel mai bogat om al Planetei. Miliardarul spunea că are de gând să-i trimită vechiului său rival, Jeff Bezos, o statuie a cifrei 2 și o medalie de argint. 

Luni, 28 septembrie, antreprenorul Tesla și Space X a devenit cel mai bogat din lume și a treia persoană din istorie care valorează peste 200 de miliarde de dolari, potrivit Forbes

Musk a scris într-un e-mail pentru Forbes că intenționează să-i trimită lui Jeff Bezos un memento sub forma unei medalii de argint și a unei statui cu cifra 2: „Îi trimit lui Jeffrey B. o statuie gigantică a cifrei „2”, împreună cu o medalie de argint”.

Primul care a ajuns la averea de 200 de miliarde de dolari a fost Jeff Bezos, în august 2020. Fondatorul Amazon a fost urmat de Bernard Arnault, proprietarul LVMH LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton. (Știrea, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel