Elon Musk a devenit cel mai bogat om din lume. Îi va trimite lui Jeff Bezos o statuie a cifrei 2 și o medalie de argint

Elon Musk / Imagine de Tumisu de la Pixabay
Elon Musk / Imagine de Tumisu de la Pixabay

Elon Musk l-a depășit pe Jeff Bezos și a devenit, astfel, cel mai bogat om din lume. El vrea să-i trimită fondatorului Amazon o statuie a cifrei 2 și o medalie de argint, ca să nu uite momentul. 

Elon Musk a câștigat "cursa" pentru titlul de cel mai bogat om al Planetei. Miliardarul are de gând să-i trimită vechiului său rival, Jeff Bezos, o statuie a cifrei 2 și o medalie de argint. 

Luni, 28 septembrie, antreprenorul Tesla și Space X a devenit cel mai bogat din lume și a treia persoană din istorie care valorează peste 200 de miliarde de dolari, potrivit Forbes

Musk a scris într-un e-mail pentru Forbes că intenționează să-i trimită lui Jeff Bezos un memento sub forma unei medalii de argint și a unei statui cu cifra 2: „Îi trimit lui Jeffrey B. o statuie gigantică a cifrei „2”, împreună cu o medalie de argint”, a scris Musk.

Primul care a ajuns la averea de 200 de miliarde de dolari a fost Jeff Bezos, în august 2020. Fondatorul Amazon a fost urmat de Bernard Arnault, proprietarul LVMH LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton.

CITEȘTE ȘI: Tesla va produce un robot umanoid de 1,72 m înălțime. „În viitor, munca fizică va fi o alegere”

VEZI ȘI: Elon Musk și Grimes s-au despărțit

Antreprenorul Elon Musk, miliardarul din spatele Tesla, și iubita sa, cântăreața și topmodelul Grimes, au rupt relația, după trei ani de căsnicie, anunță Business Insider.

Fondatorul SpaceX a confirmat că el și cântăreața canadiană sunt "semi-separați", dar sunt în continuare în relații bune și părinți ai fiului lor în vârstă de un an, X Æ A-Xii Musk.

"Suntem semi-separați, dar încă ne iubim, ne vedem frecvent și suntem în relații foarte bune", a declarat Musk pentru PageSix.

"Este vorba mai ales de faptul că munca mea la SpaceX și Tesla mă obligă să fiu în principal în Texas sau să călătoresc peste hotare, iar munca ei este în principal în Los Angeles" a mai spus Elon Musk.

"Ea stă cu mine acum, iar Baby X se află în camera alăturată".

Cuplul a început să se întâlnească în 2018 și fiul lor a venit pe lume anul următor. Cel mai recent au fost văzuți împreună la Met Gala, la începutul acestei luni, citează Mediafax. (Știrea, AICI.)

CITEȘTE ȘI: SpaceX va duce astronauți pe Lună „probabil” înainte de anul 2024. Promisiunea lui Elon Musk

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel