Eliminarea măștii de protecție. Virgil Musta: Poate într-o lună, o lună şi… vom reuşi să trecem la o viaţă normală

Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com

Medicul Virgil Musta susține că masca de protecție ar putea fi eliminată treptat dacă numărul infectărilor continuă să scadă.

Medicul Virgil Musta a intervenit duminică seara în direct la România TV unde a vorbit despre posibilitatea eliminării măștii de protecție. 

”Avem speranţa că pandemia este pe trend descendent. Acest al treilea val se pare că în anumite zone trendul este mai accentuat, în altele mai scăzut. Asta se vede pe rata de infectări în diferite zone ale ţării. (...) Pe de o parte, numărul de vaccinare care o să se realizeze este una dintre condiţiile importante pentru a ţine sub control pandemia. Noi ne bucurăm că numărul de persoane infectate a scăzut, dar trebuie să fim în continuare prudenţi. Poate într-o lună, o lună şi… Poate şi mai mult vom reuşi să trecem la o viaţă normală, cu menţinerea regulilor doar în anumite situaţii, anumite condiţii. Sunt convins că această normalitate va puţin alta decât cea pe care am trăit-o în urmă cu doi ani”, a declarat medicul Virgil Musta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel