Eliminare restricții în România. Adrian Marinescu: Fără derapaje!

Sursă foto: Facebook Adrian Marinescu
Sursă foto: Facebook Adrian Marinescu

Medicul Adrian Marinescu a vorbit despre eliminarea restricțiilor în România.

La o intervenție telefonică la Antena 3, medicul Adrian Marinescu a vorbit despre eliminarea treptată a restricțiilor:

„E clar că suntem într-o situație echilibrată și, din fericire, ea continuă de două săptămâni. Trebuie să înțelegem că măsurile de relaxare trebuie să vină pas cu pas. Ne interesează să menținem această stare. Vorbim de mască, sigur că vom renunța în primul rând în spațiul liber. În mod logic, în a doua parte a verii vor veni aceste măsuri de relaxare și vorbim de masca în spațiul liber.

Dacă situația va rămâne la fel de bună, vor urma și restul de măsuri. Astfel, la un moment dat ne vom putea întâlni într-un grup, vom putea face petreceri, dar lucrurile vor veni treptat. Trebuie să ne înțelegem că nu mai avem voie să existe derapaje, din acest moment trebuie să mergem pe o direcție clară“, a precizat Adrian Marinescu.

Evenimente private cu persoane vaccinate

„Aceste măsuri nu se iau imediat, se dorește o vaccinare a câtor mai mulți oameni. Atunci nu se vorbește nici de discriminare. Trebuie, de asemenea, să fie și o variantă alternativă la vaccinare. Important e să fie una din cele trei. Fie că există anticorpi, fie că ne-am vaccinat, fie că avem un test negativ. Depinde foarte mult de cum va funcționa vaccinarea, iar de la o lună la alta vor fi schimbări dacă totul funcționează bine“, a conchis medicul Adrian Marinescu.

VEZI ȘI  -  Măsuri de relaxare de la 1 iunie. Cîțu: Fără mască pe plajă. Restaurante cu capacitate 100% cu persoane vaccinate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel