Răzvan Ciobanu, deces. Eli Lăslean: Mă doare sufletul să-l știu doar un înger

Eli Lăslean. foto: @Ellisfashion - FB
Eli Lăslean. foto: @Ellisfashion - FB

Eli Lăslean, creator de modă, este printre persoanele care l-au cunoscut pe Răzvan Ciobanu, decedat într-un accident de mașină, luni dimineața.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu şi-a pierdut viaţa luni dimineaţa, imediat după Paști, într-un grav accident petrecut la intrarea în localitatea Săcele, judeţul Constanţa, pe DJ 226. Colegă de breaslă cu Răzvan, Eli Lăslean a povestit despre Răzvan la România Tv, luni dimineașa.

”O zi în care ar trebui să fim bucuroși și veseli, dar în care suntem foarte triști. Această veste a căzut ca un trăsnet peste capetele noastre. Îmi pare nespus de rău că Răzvan nu mai este printre noi. Mă doare sufletul să-l știu doar un înger, dar știu că de acolo de sus ne va veghea”, a spus Eli Lăslean într-o intervenție telefonică la România Tv.

”Am fost colegi, pur și simplu, nu am avut relații personale, eu fiind din Arad și pentru că am avut business în București, o vreme, în acest interval ne-am întâlnit la diferite acțiuni și evenimente de fashion la care am luat parte. L-am simțit întotdeauna un prieten adevărat, un coleg cumsecade, cum spunem noi, un om bun la suflet și foarte onest. Așa l-am simțit eu pe Răzvan. Foarte talentat - știu că a făcut rochii pentru multe persoane importante din această țară - și chiar îmi pare nespus de rău că a trebuit să sufere acest eșec. Cred că avea o fragilitate. Eu una îmi aduc aminte că puteam să o iau pe orice alte căi acum 20 de ani când, mergând spre București să cumpărăm două mașini de cusut, ne-a lovit mașină și l-am pierdut pe soțul meu, după o lungă suferință. Totodeauna trebuie să fim foarte tari. Deznădejdea nu este bună. Îmi pare rău că nu am apucat să ma întâlnesc în privat cu Răzvan. Ne-am întâlnit într-o dimineață la semafor la Piața Romană, ne-am făcut un selfie și am vorbit că am putea să ne întâlnim și să discutăm unele posibile colaborări. Din păcate nu am reușit să concretizăm acest gând. Chiar voiam să-l încurajez”, a mai declarat Eli Lăslean.

”A fost făcut pentru modă. Un artist! Un artist care, ca mulți artiști, avea o fragilitate deosebită. Sunt sigură că Răzvan mai avea multe de oferit”, a încheiat creatoarea de modă.

Citește și:

Răzvan Ciobanu, mort în accident. Adina Buzatu: Mă șochează... Ne-am văzut și...

Răzvan Ciobanu a murit cu câteva ore înainte de a fi găsit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel