Elena Merișoreanu spune cum și-a internat soțul bolnav de COVID pe pile: Dacă nu ai cunoștințe și nu te știe lumea, mori

Sursă foto: Facebook Elena Merișoreanu
Sursă foto: Facebook Elena Merișoreanu

Soțul Elenei Merișoreanu, Viorel Croitoru, a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a infectat cu Sars-Cov-2.

Viorel Croitoru, în vârstă de 74 de ani, a fost internat în stare gravă la Spitalul Victor Babeș, în urmă cu șapte zile, scrie Click.ro. Bărbatul ar fi crezut inițial că a răcit, însă după cinci zile de stat acasă, starea lui de sănătate s-a agravat. Elena Merișoreanu nu a contractat virusul. Cântăreața la locuit în ultima perioadă acasă la fiica ei, la Snagov.  Ea a povestit că a fost nevoită să sune la Salvare și apoi să apeleze la medici cunoscuți pentru a putea să-i găsească un loc în spital soțului ei.

"Eu am fost plecată la Snagov, la casa fiicei mele. El a rămas la noi acasă, avem trei case în aceeași curte. A zis prima dată că e răcit, dar după cinci zile n-a mai putut să respire. A sunat-o pe fiică-mea disperat și i-a zis: "Vino, că nu mai pot, mor!". A sunat fata la Salvare și i-au zis să aștepte două ore că nu au salvări, după aceea i-au închis telefonul în nas. A trebuit să sun eu la Salvare, să spun cine sunt și în 7 minute era salvarea la noi acasă. Adevărul e că te mănâncă viermii dacă nu ai pile în țara asta. Nu găsești nici un loc la spital. La Victor Babeș nu erau locuri, am apelat la doctorița Monica Pop și apoi l-am sunat pe domnul Ceaușu, ca să găsim un loc. Dacă nu ai cunoștințe și nu te știe lumea, mori”, a declarat Elena Merișoreanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel