Elena Merișoreanu, după coșmarul COVID: Am colegi care mi-au zis că am stat acolo că m-au plătit

na Merișoreanu, după coșmarul COVID: Am colegi care mi-au zis că am stat acolo că m-au plătit / Foto: Facebook Elena Merișoreanu
na Merișoreanu, după coșmarul COVID: Am colegi care mi-au zis că am stat acolo că m-au plătit / Foto: Facebook Elena Merișoreanu

Elena Merișoreanu a povestit calvarul prin care a trecut după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Elena Merișoreanu a fost internată la Institutul „Matei Balș”, după ce a fost depistată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 în urmă cu trei săptămâni. Interpreta de muzică populară a povestit prin ce a trecut după ce s-a externat. Aceasta a spus că din fericire a fost externată mai repede pentru că starea sa de sănătate s-a îmbunătățit. Ea ar fi trebuit să stea în spital 14 zile, dar a stat într-un final doar 9 zile.

„Am stat nouă zile, trebuia 14, dar mi-a ieșit CT –ul bine la plămâni. Mi-a afectat un plămân opt la sută, dar am ieșit cu zero. (...) „Am colegi care mi-au zis că am stat acolo că m-au plătit. Nu le doresc să ajungă și ei la spital, să vadă cum e. Boala asta e parșivă.”, a spus Elena Merișoreanu.

Elena Merișoreanu: Pe doamna doctor nu am mai recunoscut-o. Oamenii ăștia chiar muncesc

Artista a declarat că datorită faptului că era vaccinată cu ambele doze nu a făcut o formă gravă bolii. 

"Eu am avut noroc cu vaccinul, la vârsta mea, cu ce probleme de sănătate am, puteam să nu mai fiu. Îngrijirea celor din spital m-a lăsat fără cuvinte, de la femeia de serviciu până la doctori, asistente. Au răni de la măști, iar pe doamna doctor nu am mai recunoscut-o, când la externare și-a dat masca jos. Oamenii aceștia chiar muncesc.”, a mai povestit Elena Merișoreanu, scrie Realitatea.net.

Cunoscuta interpretă de muzică populară, în vârstă de 72 de ani, a ajuns la spital în urmă cu trei săptămâni, după ce s-a simțit destul de rău timp de 6-7 zile, iar medicii i-au confirmat că este vorba despre COVID-19.

Și Monica Anghel a făcut COVID-19

Și Monica Anghel a anunțat săptămâna trecută că s-a infectat cu noul coronavirus, deși era vaccinată cu ambele doze. Ulterior ea și-a anunțat fanii că se simte bine și că nu avut nevoie de internare.

"Neață bună oameni dragi,mă simt bine, din ce în ce mai bine. Vă mulțumesc pentru mesajele voastre, pentru gândurile bune, va mulțumesc pentru grijă voastră și pentru că îmi sunteți alături, mă înclin în față voastră și va doresc tuturor numai bine dragii mei.", a scris Monica Anghel pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel