Elan Schwartzenberg, încă un nume din lista celor care ar putea prelua Realitatea TV

Elan Schwartzenberg
Elan Schwartzenberg

Elan Schwartzenberg, proprietarul Neocity Group, ar putea prelua controlul postului de televiziune Realitatea TV, după ce Sorin Ovidiu Vîntu a fost arestat pentru 29 de zile.

Schwartzenberg are o avere estimată la 45-50 de milioane de euro în ultima ediţie a Top 300 Capital. El derulează afaceri în special în domeniul imobiliar.

Potrivit  ziarului "Evenimentul Zilei", vineri, cu câteva minute înainte de a fi încarcerat în arest, Sorin Ovidiu Vînru susţinea că i-a pregătit pentru luni o suspriză preşedintelui Traian Băsescu, cel pe care-l consideră duşmanul său de ceva vreme. Iar surse apropiate patronului Realitatea Media sugerau că surpriza ar putea fi legată de anunţul public pe care AGA Realitatea Media, întrunită la Viena, ar fi urmat să-l facă luni, mai notează ziarul citat, în ediţia on-line de sâmbătă.

Conflictul izbucnit între managerul Realitatea TV, Sebastian Ghiţă, şi patronul Realitatea Media, Sorin Ovidiu Vîntu s-a acutizat la începutul lunii aprilie, la câtva timp după ce primul dintre cei doi a luat o decizie administrativă care l-a iritat pe al doilea: concedierea Oanei Stancu şi Adrian Ursu, realizatori ai emisiunii "Ora de foc" - consideraţi oameni de casă ai "părintelui FNI".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel