El este eroul Italiei, numit de presa internațională "Superman anti-COVID-19". Cea mai distribuită imagine

FOTO Facebook
FOTO Facebook

În timp ce lumea întreagă se adăpostește în casă de coronavirus, cei aflați în prima linie, medicii și asistentele, luptă din răsputeri împotriva acestui virus, petrecând ore îndelungate la serviciu. Iar efectele se văd pe chipul lor.

Poate una dintre cele mai impresionante fotografii îi aparține dr. Nicola Sgarbi, în vârstă de 35 de ani, care, fără să știe, a devenit un simbol al luptei împotriva COVID-19. 

Sgarbi este un medic care lucrează la spitalului civil din Baggiovara, Modena, Italia. De când a izbucnit criza de coronavirus în Italia, viața medicului a luat o întorsătură surprinzătoare. Lucrează 12 ore pe zi, pentru tratarea pacienților bolnavi de COVID-19, timp în care poartă mască de protecție.

Într-o dimineață, doctorul Nicola Sgarbi și-a făcut un selfie, pentru a arăta lumii întregi imaginea care l-a cutremurat. 

"Am făcut această fotografie din două motive. În primul rând, să i-o trimit iubitei mele, prin care să-i spun că mi-am terminat tura la serviciu și că vin spre casă, ușor învins", a povestit Sgarbi pentru CNN, printr-un e-mail. "În al doilea rând, să-i arăt fiicei mele de 1 an, când va crește. Îi voi povesti despre acest moment", a continuat medicul. 

Fotografia lui Sgarbi a fost postată pe Facebook și Reddit, unde a fost distribuită de mai mult de 74.000 de ori și apreciată de cel puțin 118.000 de ori.

Fotografia a atras laude la nivel mondial și medicul a fost numit drept "Batman și Superman la un loc".  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel