EXCLUSIV  Efect al pandemiei care ne DISTRUGE sănătatea. Lala, managerul OK Medical: Vorbește cineva de acest lucru în România?

Foto Pexels
Foto Pexels

Mihail Lala, managerul OK Medical, a tras un semnal de alarmă privind efectul pandemiei despre care nu vorbește nimeni, la interviurile DC Medical și DC News. 

Mihail Lala, managerul OK Medical, a atras atenția, la interviurile DC Medical și DC News, asupra faptului că pandemia de Covid-19 aduce cu sine și depresia. 

Este un side-effect (n.red. efect secundar) despre care în România n-am auzit pe nimeni să vorbească. Efect secundar al virusului SARS-CoV-2, al Covid-19, al pandemiei, un efect din punct de vedere medical: depresia”, a spus Mihail Lala (OK Medical) la interviurile DC Medical și DC News. 

Mihail Lala a explicat că vorbește despre „depresie ca rezultat al bolii, nu ca rezultat al procesului prin care pacientul trece. Depresia chimică, la nivelul chimiei din organism, se instalează post-Covid sau în timpul Covid-ului la peste 90% din pacienți, pe studii făcute de marile universități din lume.”

„Vorbește cineva de acest lucru în România?”, a întrebat managerul OK Medical.

„În România, aceste milioane de oameni (n.red. care au avut Covid-19 sau care au) se confruntă statistic cu depresie, fie că-și dau seama sau nu. Toate aceste măsuri suprapuneți-le pe acest fond, peste situația economică în care ne aflăm în acest moment. Trebuie comparat răul”, a mai spus Mihail Lala la interviurile DC Medical și DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel