EXCLUSIV  Efect al pandemiei care ne DISTRUGE sănătatea. Lala, managerul OK Medical: Vorbește cineva de acest lucru în România?

Foto Pexels
Foto Pexels

Mihail Lala, managerul OK Medical, a tras un semnal de alarmă privind efectul pandemiei despre care nu vorbește nimeni, la interviurile DC Medical și DC News. 

Mihail Lala, managerul OK Medical, a atras atenția, la interviurile DC Medical și DC News, asupra faptului că pandemia de Covid-19 aduce cu sine și depresia. 

Este un side-effect (n.red. efect secundar) despre care în România n-am auzit pe nimeni să vorbească. Efect secundar al virusului SARS-CoV-2, al Covid-19, al pandemiei, un efect din punct de vedere medical: depresia”, a spus Mihail Lala (OK Medical) la interviurile DC Medical și DC News. 

Mihail Lala a explicat că vorbește despre „depresie ca rezultat al bolii, nu ca rezultat al procesului prin care pacientul trece. Depresia chimică, la nivelul chimiei din organism, se instalează post-Covid sau în timpul Covid-ului la peste 90% din pacienți, pe studii făcute de marile universități din lume.”

„Vorbește cineva de acest lucru în România?”, a întrebat managerul OK Medical.

„În România, aceste milioane de oameni (n.red. care au avut Covid-19 sau care au) se confruntă statistic cu depresie, fie că-și dau seama sau nu. Toate aceste măsuri suprapuneți-le pe acest fond, peste situația economică în care ne aflăm în acest moment. Trebuie comparat răul”, a mai spus Mihail Lala la interviurile DC Medical și DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel