E de SPERIAT ce se preconizează. Medic: Vin MULȚI tineri infectați! Iată principalul factor de risc!

Pandemie în România
Pandemie în România

Personalul sanitar a avertizat despre situația înrăutățită de la începutul celui de-al doilea val al pandemiei. Iar lucrurile ce vin nu par a fi deloc bune.

Un medic de la Spitalul Central Universitar din Asturias (Spania) a transmis un mesaj care a devenit viral pe rețelele sociale. A făcut-o cu scopul de a sensibiliza populația cu privire la gravitatea a ceea ce se întâmplă.

Unul dintre cele mai îngrijorătoare aspecte din al doilea val este modul în care Covid-19 afectează populația tânără. „Ceea ce sperie cel mai mult este că de data aceasta sunt mult mai mulți tineri, vorbesc de oameni de treizeci de ani”, a avertizat el. În plus, el a declarat că „factorul de risc fundamental este obezitatea”.

De asemenea, el vorbește despre iresponsabilitatea populației atunci când vine vorba de oprirea răspândirii virusului. "Oamenii de pe stradă nu sunt conștienți, aveți grijă! Aveți grijă de contactele dumneavoastră și de familie! Într-adevăr, aș vrea să veniți aici să vedeți cum lucrăm, cu angoasă, nu putem face față", a mai zis medicul citat de presa spaniolă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel