După ce Marian Măgureanu a murit, familia sa a transmis un mesaj despre Alina Petre, fosta soție: NE DELIMITĂM de orice declarație făcută de ea

Marian Măgureanu a murit. Familia sa face apel la decență
Marian Măgureanu a murit. Familia sa face apel la decență

Familia lui Marian Măgureanu a transmis un mesaj după moartea acestuia. 

”Ca urmare a numeroaselor articole apărute astăzi în diverse publicații, confirmăm, cu durere, că domnul Marian Măgureanu nu mai este printre noi. Decesul a survenit după o luptă grea împotriva virusului COVID-19.


Pe aceasta cale, dorim să facem un apel la presă pentru a respecta suferința familiei și a nu face un subiect din aceasta tragedie


Totodata, ne manifestam regretul că fosta soție, dna Alina Petre, incearcă să facă din aceste momente extrem de dificile o modalitate de a reapărea în spațiul public, prin postări la adresa defunctului. Familia dlui Marian Magureanu doreste să se delimiteze de orice declarație a doamnei Alina Petre, subliniind ca suferința "se striga" in tăcere, atunci când respecți memoria unui om drag.


"Suferința" și "respectul" dnei Alina Petre fata de fostul său soț s-au observat în ultimii ani de scandaluri și denigrări la adresa defunctului, de aceea nu am dori sa lăsăm doamnei posibilitatea de a furniza informații eronate despre raporturile dintre cei doi”, a transmis Av. Dr. Luiza Neagu, pentru familia Măgureanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel