Dumitru Coarnă a EXPLODAT în direct, după acordul lui VELA cu BOR

Dumitru Coarna FOTO AGERPRES
Dumitru Coarna FOTO AGERPRES

Președintele SNPPC, Dumitru Coarnă, a răbufnit, în direct, față de acordul MAI - BOR. 

Acordul MAI-BOR este o ”decizie total nepotrivită în acest moment de criză politică” a considerat Dumitru Coarnă. Președintele SNPPC acuză ”un amestec de putere, aroganță și incompetență”. 

Dumitru Coarnă a subliniat că polițiștii ar fi trimiși în zone puternic contaminate sau pot atinge bunuri ce pot purta virusul, prin acest acord MAI-BOR. Liderul SNPPC a întrebat: ”Suntem raționali? Încercăm să ne protejăm sau să ne îmbolnăvim? Să se revină asupra acestei măsuri total incompetentă.” 

”Noi suntem într-o situație extrem de declicată, de complicată, această măsură poate dubla sau chiar tripla infectarea. Este extrem de negativ primit acest acord în rândul polițiștilor. Am primit sute de mesaje în care oamenii mă roagă să intervin să nu-i trimită în focare” a mai spus Coarnă. ”Ce facem acum, vrem să nu mai avem nici poliție?” a întrebat el. 

”Vorbim de virusuri, nu de praf, dacă nu înțelege dl Vela, poate înțelege dl Arafat. Mă rog să renunțe la această idee nebunească.” a subliniat Coarnă. ”Acum ce facem, trimitem virusul de la stânga la dreapta, doar ca să picăm bine în opinia publică?” a mai întrebat Coarnă. 

”Sunt testați cei care merg cu paște? Sunt testați cei la care mergem noi? Nu! Vă mai spun un lucru extrem de periculos, pe care nu-l ia în calcul nimeni. Mi-e și teamă s-o spun la TV, dar se creează ideea unui infractor, care sub pretextul luminii de Paști, sună la oameni la ușă la 2 noaptea, unde au ei informație că au niște bănuți și o să avem și niște tâlhării” a mai avertizat Coarnă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel