Duckadam, șocat de Andrei Vlad: L-am lăsat în pace după un așa răspuns

FCSB a fost pulverizată de Gaz Metan, 4-0 la Mediaș, iar echipa lui Becali a ajuns la 5 înfrângeri consecutive și se află pe penultimul loc în România.

Tânărul portar Andrei Vlad a fost din nou titular, dar a greșit la primul gol după care a fost schimbat din cauza unei accientări. L-a finalul partidei, fostul mare portar Helmuth Duckadam, oficial FCSB, a avut o discuție cu Vlad.

"De la grădiniţă la facultate nu se poate, eu i-am spus. A sărit nişte etape. L-am întrebat şi eu la un moment dat, i-am zis că la acea centrare trebuia să iasă. El a zis că mai bine e să nu iasă. Aşa s-a terminat discuţia. Eu aşteptam un alt răspuns. În mintea lui a crezut că are dreptate şi l-am lăsat în pace. Au momente când sunt atât de plini de ei, de siguri. Uneori încearcă să-şi ascundă emoţia printr-un fel arogant de a fi. De multe ori îl vedem şi pe Andrei Vlad foarte dezinvolt, dar el avea emoţia în el. Eu cred că frica a fost mai mare decât durerea la schimbare", a declarat Duckadam, prezent în studioul Digi Sport, potrivit Prosport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel