Dubai-ul îşi ÎNCHIDE barurile pentru a limita propagarea noului coronavirus. Ce alte restricții vor intra în vigoare

Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels

În Dubai barurile se vor închide din cauza creșterii alarmante a cazurilor de contaminare cu coronavirus.

Emiratul Dubai, o destinaţie turistică majoră, a anunţat luni că va închide barurile până la sfârşitul lunii februarie, transmite Agerpres. Autoritățile au luat această decizie deoarece numărul de noi cazuri a crescut alarmant în ultima perioadă, informează AFP.

Închiderea, care intră în vigoare marţi, a fost luată "în replică la încălcările tot mai mari ale măsurilor de prevenţie", au precizat autorităţile într-un comunicat.

Alte măsuri decise



Printre alte măsuri decise figurează funcţionarea la jumătate din capacitate a spaţiilor închise, cum ar fi cinematografele şi sălile de sport. Hotelurile, piscinele şi plajele private vor trebui să funcţioneze la 70% din capacitate, la fel ca şi centrele comerciale. Restaurantele şi cafenelele vor fi nevoite să se închidă la ora 1:00.

În timp ce alte destinaţii turistice aplică restricţii severe pentru a controla criza sanitară, Dubaiul a dorit să-şi păstreze porţile larg deschise călătorilor străini.

Emiratele Arabe Unite au înregistrat recent un record de peste 4.000 de cazuri zilnice de COVID-19, determinând Dubaiul să consolideze măsurile de ţinere sub control a epidemiei. În ultimele zile însă s-a constat o scădere a numărului de noi contaminări, cu 2.730 de cazuri noi raportate luni, la o populaţie de 10 milioane. Emiratele Arabe au lansat o campanie majoră de vaccinare, iar până acum au fost inoculate peste 3 milioane de persoane.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel