Dragoș Pîslaru, ministru în Guvernul Cioloș, glumă nereușită de 1 aprilie: Vor primi gratuit variantele de microcip compatibile cu semnalul 7G

Sursă foto: Facebook Dragoș Pîslaru
Sursă foto: Facebook Dragoș Pîslaru

Dragoș Pîslaru, ministru în Guvernul Cioloș,  a făcut glumă nereușită de 1 aprilie, despre vaccinurile anti-COVID. Internauții l-au taxat imediat.

"Agenția Europeană pentru Medicamente a confirmat astăzi că persoanele vaccinate începând cu data de 1 aprilie vor primi gratuit variantele de microcip compatibile cu semnalul 7G. Îi încurajez cu drag pe toți românii să profite de această ofertă și să se programeze pentru vaccinare cât mai repede!", a scris Dragoș Pîslaru pe pagina sa de Facebook, încercând să fie amuzant de 1 aprilie.

Gluma ministrului a fost una nereușită. Internauții s-au revoltat și l-au criticat pentru faptul că se amuză când vine vorba despre un subiect atât de important - vaccinarea. "Nu mai glumiți cu așa ceva, dvs nu realizați că cei care se lasă manipulați vă iau în serios?!! / Mda, e simplu să ai timp de glume când ai viitorul asigurat / Nu știu dacă ar trebui să râd de această glumă, deși am simțul umorului.", sunt câteva dintre comentariile internauților. Totuși, au fost și mulți care au gustat gluma fostului ministru al Muncii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel