Dragoş Pătraru s-a infectat cu Covid. Prezentatorul va fi înlocuit la „Starea naţiei”

Foto: Facebook / Dragoș Pătraru
Foto: Facebook / Dragoș Pătraru

Dragoş Pătraru, realizatorul emisiunii „Starea naţiei”, s-a infectat cu Covid-19. 

Prezentatorul TV Dragoș Pătraru s-a infectat cu Covid-19 și va fi înlocuit temporar de la emisiunea pe care o realiza la Prima TV, scrie romaniatv.net

Emisiunea de la Prima TV va continua, însă cu un alt prezentator. Ştefania Cîrcu este cea care îl va înlocui pe Dragoş Pătraru. Tot ea i-a ţinut locul în luna august, cu ediţii de vacanţă.

„Oficial: Dragos Patraru are Covid, astfel că podcasturile din săptămâna 11-17 octombrie sunt anulate și, foarte important, Ştefania Cîrcu va prezenta Starea Nației în această perioadă. De la aceeași oră: 22:30. Neoficial: Valul 4 este o conspirație a iluminaților. În august, ei erau în concediu, așa că l-au infectat acum pe Pătraru ca să o poată vedea și ei la treabă pe Ștefania”, au scris producătorii de la ”Starea Naţiei” pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Suspiciuni de boală? La ce trebuie să fim atenți! Ciuhodaru: Simptomele COVID neobișnuite

Medicul Tudor Ciuhodaru s-a aflat joi seara în direct la emisiunea "Decisiv", la Antena 3, unde a vorbit despre simptomele pe care le pot avea oamenii după infecța cu virusul SARS-CoV-2. 

De asemenea, specialistul propune ca românii să primească teste anti COVID-19 acasă, prin poștă, în fiecare lună, pentru a se putea autotesta la nevoie. 

”Această coronaviroză este o boală inclusiv cu transmitere digestivă. De asta ne spălăm pe mâini - ei (autoritățile, n.r.) s-au spălat de tot pe mâini ca Pilat din Pont de această pandemie. Așa că inclusiv simptomatologia digestivă aparent banală, cu grețuri, vărsături, dureri abdominale, poate să fie un semnal de alarmă că ceva nu este în regulă acolo.

Teste primite prin poștă 

În plus, simptomele respiratorii: febră, frisoane, stare generală alterată, dar ele se pot suprapune cu multe alte viroze din această perioadă. Așa că țineți cont că e o simptomatologie neobișnuită, apărută într-un context epidemiologic anamnestic, adică acel copil a luat contact cu un potențial pacient de acest gen, iar orice simptomatologie reprezintă un semnal de alarmă și ar fi ideal să primim prin poștă patru teste gratuite în fiecare lună să ne putem testa copiii acasă în clipa în care avem cea mai mică suspiciune”, a declarat Tudor Ciuhodaru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel