Dragomir și Șoșoacă, SCANDAL în DIRECT. "Plângere PENALĂ pentru Streinu - Cercel / E o RUȘINE națională ce faceți!"

Dumitru Dragomir a explodat la adresa Dianei Șoșoacă. 

Dumitru Dragomir a explodat în direct, la adresa Dianei Șoșoacă, după ce aceasta a afirmat că face plângere penală împotriva profesorului doctor Adrian Streinu - Cercel.

„Cred că presa trebuia să se sesizeze după emisiunea de la Antena 3, unde Streinu Cercel a intrat pe post și m-a amenințat să am grijă ce spun despre Covid, că poate mă îmbolnăvesc eu sau familia mea. Am vorbit cu avocații și cred că îi voi face și a doua plângere penală lui Cercel. Mor prea mulți oameni în spitale, se adună probe din ce în ce mai multe legate de aceste protocoale. Acestea nu au nicio legătură cu medicina și încalcă jurământul lui Hippocrate. Cine ajunge la ATI are cele mai multe șanse să moară. Parchetele sunt la dispoziție”, a spus Diana Șoșoacă, la România TV. 

În replică, Dumitru Dragomir nu s-a putut abține și a intervenit prompt. Acesta a explicat sentaoarei AUR că Adrian Streinu - Cercel este "o somitate" și că afirmațiile sale făcute la televizor sunt "o rușine națională".

"Haideți doamnă. Cum să faceți așa ceva? Este o rușine națională ce vreți să faceți. Sunteți avocat, ar trebui să ajutați la legi nu să luptați împotriva somităților naționale. El este o somitate. El este profesor-doctor. Știe ce spune!", a spus Dumitru Dragomir.

Citește și: Diana Şoşoacă, ACUZAȚII GRAVE: Se pregăteşte infectarea mea cu COVID, internarea mea cu FORȚA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel