EXCLUSIV  Dragnea, schimbat de la conducerea Camerei Deputaţilor? Popa: O iresponsabilitate!

PSD
PSD

Europarlamentarul PSD Răzvan Popa a declarat, în cadrul unui interviu acordat DC News, că încercarea de a-l înlătura pe Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputaţilor ar fi o greşeală din care întreg partidul ar avea de suferit. 

Răzvan Popa, europarlamentar PSD, a declarat, într-un interviu acordat DC News, că, în opinia sa, singurul scop al celor care au semnat scrisoarea care a dus la organizarea şedinţei CEx de vinerea trecută nu a avut drept scop decât înlăturarea lui Liviu Dragnea de la conducerea PSD şi nimic altceva.

“Cred că ar fi o greşeală. Nu văd oportună, în momentul de faţă, niciun fel de schimbare de acest gen, atât timp cât PSD are o majoritate stabilă în Parlament, cu ajutorul căreia susţine un guvern care pune în aplicare programul de guvernare. Adică orice fractură în acest lanţ poate duce la pierderea guvernării. Ceea ce este o iresponsabilitate din partea celor care şi-ar dori acest lucru. Doar pentru înlăturarea unei persoane.

Faptul că discuţia, estenţa acestui demers este înlăturarea preşedintelui mi se pare profund greşit şi arată, foarte clar, că se încearcă, de fapt, doar preluarea puterii în partid şi nimic altceva", a declarat europarlamentarul Răzvan Popa.

Urmăreşte, aici, declaraţiile lui Răzvan Popa:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel