Dragnea a rugat sala să facă un gest pentru Iohannis. S-a lovit de refuz. Dezlănțuire totală

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Aflat la Reșița, Liviu Dragnea le-a transmis un mesaj primarilor.

În timp ce ținea discursul, Liviu Dragnea a rugat sala să-l aplaude pe Klaus Iohannis, doar că nimeni nu a făcut acest gest. De ce? Pentru că oamenii nu au simțit că președintele Klaus Iohannis are de ce să fie aplaudat. ”Vă rog să-l aplaudați”, a zis Liviu Dragnea care văzând că sala nu aplaudă, a continuat amuzat: ”Nu-mi iese, nu?”

Apoi, liderul PSD a lansat o serie de critici la adresa președintelui României.

”Ce a făcut acest domn în România? Nu voiam să vorbesc despre el, acum m-am gândit. Ce a făcut Klaus Iohannis timp de patru ani? Este o întrebare atât de simplă... ce a făcut acest om cât a fost președinte? Nu am găsit o acțiune care să fi ajutat România. Absolut nimic! În schimb am văzut că este deasupra legii. Sunt documente cu case mătrășite. Dă socoteală pentru acest lucru? Nu! (...) A blocat acest guvern de câte ori a putut. Cum să fii așa? Ce suflet să ai să blochezi bugetul României doar gândindu-te că 4 milioane de copii nu primesc alocația mărită de la 1 martie? De ieri, copiii ar fi trebuit să aibă alocația mărită! Cum poți să fii atât de rău? Nu vrea să facem investiții! A blocat numirea unor miniștri. Unde s-a mai întâmplat așa ceva?!”, a zis Liviu Dragnea.

”Singura soluție pentru România este ca Iohannis să nu mai prindă un al doilea mandat. Este un obiectiv foarte important. Pe ce pune mâna strică și face numai rău! Să știți că nu vorbește niciodată de bine România în afara țării, când se întâlnește cu alți oameni”, a mai spus Liviu Dragnea.

Șeful PSD, primit cu aplauze de simpatizanți, dar și cu huiduieli din partea membrilor #Rezist

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a sosit, sâmbătă, la Reşiţa, pentru a participa la Conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Caraş-Severin, el fiind întâmpinat cu huiduieli de un grup de câţiva zeci de protestatari, în timp ce social-democraţii cărăşeni l-au aplaudat.

De asemenea, membrii social-democraţi ai organizaţiei din Caraş-Severin au scandat minute în şir 'PSD, PSD', încercând să acopere huiduielile venite dinspre grupul de protestatari.

”PSD Caraş-Severin este, de acum, o organizaţie curată”, a declarat Liviu Dragnea, la intrarea în sala în care are loc conferinţa, referindu-se la plecarea de la conducerea organizaţiei a fostului lider judeţean social-democrat, Ion Mocioalcă. Acesta a plecat la formaţiunea Pro România, la începutul lunii decembrie. El şi-a exprimat susţinerea pentru deputatul Luminiţa Jivan, liderul interimar al organizaţiei după plecarea lui Mocioalcă, aceasta candidând, sâmbătă, pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţean.

Preşedintele naţional al PSD a mai spus că organizaţia din Caraş-Severin trebuie să facă politica partidului ”pentru oameni, nu pentru găşti” şi şi-a exprimat încrederea că va continua să fie apreciată de către electoratul din judeţ, în care social-democraţii au 47 de primari. Dragnea a mai anunţat că acestora li se vor alătura şi alţi trei primari PNL.

”După alegerile din organizaţia judeţeană lucrurile să intre în normal, să faceţi chiar politica partidului şi a PSD-ului pentru oameni, nu pentru găşti, nu pentru interese personale, sau pentru oameni care au folosit partidul ăsta pentru alte interese. Eu am încredere foarte mare în Luminiţa şi sper că cu toţi primarii, cei 47 de primari PSD şi cei trei de la PNL, care am înţeles că vin la noi, chiar să facem ceva pentru acest judeţ”, a spus Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel