Dr. Virgil Musta, AVERTISMENT: "Important e să nu ne îmbolnăvim. Suntem la limita dintre viaţă şi moarte"

Dr. Virgil Musta, şeful secţiei "Boli Infecţioase" la spitalul Victor Babeş din Timişoara, a avertizat că în această perioadă este foarte important să nu ne îmbolnăvim. 

”Important e să nu ne îmbolnăvim. Când ne-am îmbolnăvit, s-ar putea să avem nevoie de internare și să nu mai avem unde să ne internăm”, transmite medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara.

”Accentuez de fiecare dată, important e să nu ne îmbolnăvim. Când ne-am îmbolnăvit, la ora actuală, s-ar putea că peste o zi – două, să fii bolnav, să ai nevoie de internare și să nu mai ai unde să te internezi. Nu avem ce face, persoana respectivă va rămâne acasă și nu va putea beneficia de tratament. Sunt câteva medicamente pe care le poți auto-administra la domiciliu, dar medicamentele esențiale nu le poți da la domiciliu. Terapia Intensivă este plină”, a transmis dr. Virgil Musta.

Conform aceluiași mesaj, dacă cumva există o persoană care face formă severă și „se decompensează”, de asemenea, nu mai are unde să fie tratat.

„Suntem la pragul între viață și moarte și trebuie să înțelegem acest lucru și să fim foarte responsabili", adaugă medicul, conform Antena3.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel