Dr Radu Țincu, ADEVĂRUL despre vaccinurile COVID-19: Tot ce se spune este PUR SPECULATIV! Taberele se vor încăiera

Dr.  Radu Țincu, medic primar  ATI -  Toxicologie la Spitalul de Urgență Floreasca pune punctul pe I: ce se  știe despre vaccinurile COVID-19 și ce trebuie să înțeleagă populația despre campania de vaccinare: „altfel se creează dezorientare”.

Cunoscutul medic Radu Țincu a explicat, într-o intervenție televizată, că speculațiile din ultimele zile, inclusiv cele formulate de unii doctori, nu au nimic științific la bază și sunt exact asta: SPECULAȚII!

„O comunicare proastă, așa cum a fost la începutul acestei campanii de vaccinare nu face altceva decât să producă scindare socială pe de-o parte, făcând tabere pro și contra, care se vor încăiera pentru un ipotetic vaccin, care încă nici n-a fost aprobat. Deja sunt oameni care „știu” și ce boli va da vaccinul, sunt oameni care știu exact câte doze vor primi, dar în realitate însă niciun vaccin nu a fost aprobat de nicio autoritate internațională. Pe de altă parte, va crește gradul de dezorientare, în momentul în care populația vede că autoritățile se pregătesc împreună cu armata să vaccineze în forță populația împotriva voinței proprii, acest lucru creează iarăși dezorientare. În primul rând trebuie să stabilim care e realitatea!

1) Vaccinarea este facultativă, deci nu este obligatorie nicăieri în lume! Deci, nu o să se introducă vaccinarea obligatorie nicăieri, nicio țară nu și-a exprimat dorința de a face acest proces obligatoriu. Deci va fi facultativă! 

Citește mai mult pe DCMedical.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel