EXCLUSIV  Dr. Păunescu, detaliu INCREDIBIL cu vaccinul anti-COVID: "Au apărut DOVEZI. Vă dau în scris, în PLIC"

Prof dr Virgil Păunescu, directorul Institutului de cercetări medicale OncoGen, și echipa sa, lucrează la un vaccin românesc împotriva COVID-19. Vaccinul, care e în fază de testare, va fi produs în colaborare cu Institutul Cantacuzino din București. Iată detaliul incredibil, în exclusivitate pentru DC NEWS și DC MEDICAL. 

"În luna ianuarie ne-am propus să încercăm să dezvoltăm un vaccin pe calea pe care o știam deja, aceasta a celulei canceroase, cu mari dubii, având în vedere că 90% din vaccinuri anti-virale trebuie să răspundă altfel. Iar noi nu-l voiam. De ce voiam altfel? Pentru că această clasă de ARN viruși dinc are face parte Ebola, Zika, Hepatita C, Sars-1, Mers, în niciuna dintre ele nu s-a obținut, cu metode tradiționale, un vaccin. Nu s-a obținut! Și atunci, noi am presupus că metodele tradiționale invariabil duc în partea asta (n.r. cancer)", a declarat prof. dr. Virgil Păunescu, la Academia de Sănătate, în exclusivitate pentru DC NEWS și DC MEDICAL

"Au apărut atât de multe dovezi, că avem dreptate... vă dau în scris"

"Cancer... e foarte interesant ce spuneți! Foarte interesant și foarte nou! Cred că e prima oară când înțelege și populația generală, poate și corpul medical despre ce e vorba în proiectul dvs. Dacă se va dovedi că aveți dreptate...", a subliniat Irinel Popescu. 

"Primele trei luni de zile am lucrat fără să știm dacă avem dreptate sau nu. În ultimele trei luni de zile au apărut atât de multe dovezi, că avem dreptate, încât vă dau în scris, în plic... avem cel mai bun vaccin candidat de pe piață și vă pot da argumente în raport cu oricare alt vaccin mi-l puneți dvs. în față", a completat prof. dr. Virgil Păunescu. 

Vezi aici mai multe:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel