Coronavirus. Dr. Imbri: Deja am niște COȘMARURI cu cămile cu trei cocoașe

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase ”Matei Balș” din Capitală, dr. Emilian Imbri, a explicat care este teama cea mai mare a medicilor, după ce pacienții sunt declarați vindcați de COVID-19.

”Încă călcăm pe un teren nesigur în ceea ce privește redeșteptarea eventuală a infecției. Și atunci când vorbim despre acel val care vine, trebuie să ne gândim și la această redeșteptare, chiar în condițiile apariției unui vaccin”, a afirmat medicul Carmen Dorobăț, managerul spitalului Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, în timpul emisiunii ”Legile Puterii”, de la Realitatea Plus, de miercuri, iar medicul Emilian Imbri a explicat, la rândul său, ce înseamnă aceste lucruri:

”Nu pot să contrazic. Eu pot să vă spun că am niște coșmaruri vis-a-vis de cămile cu trei cocoașe, în sensul că mi-e groază, groază că ce spune doamna profesor este real. Tot! Pentru că noi cei ce lucrăm în zona asta ne este teamă. Știți de ce ne este teamă? Pentru că am externat, am dat un diagnostic de vindecat, deci am pus o ștampilă de vindecat, dar ne este atât de frică ca nu cumva să ne trezim peste câteva zile, o săptămână, o lună cu aceiași pacienți care revin. Și atunci chiar nu știm ce a fost acolo, ce s-a întâmplat, au avut anticorpi, nu au avut, cât a ținut faza asta cu anticorpii... Revenind, să ne obișnuim să stăm braț la braț cu acest virus”, a spus dr. Imbri, la Realitatea Plus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel