Dr. Emilian Imbri: Nelu Tătaru trebuie să revină la Sănătate. Nu Voiculescu e de vină, ci cei care-l susțin

Medicul Emilian Imbri, fost manager al Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Capitală, a avansat un singur nume pentru funcția de ministru al Sănătății, dumă demiterea lui Vlad Voiculescu.

VEZI ȘI: Surse: Ioana Mihăilă, secretarul de stat la care plouă cu case, propusă ministru al Sănătății. Își ascunde până și CV-ul

„Cel mai potrivit în momentul ăsta este doctorul chirurg Tătaru. Și ar putea să fie o structură completă dacă ar accepta și PSD să-și trimită doi-trei specialiști. Nu să așteptăm ca să ajungem noi la putere... Trebuie să fie ceva ca Guvernul să hotărască foarte clar să nu mai punem niște copii care nu știu nimic de Sănătate. E o aberație. Nu Voiculescu e de vină, ci cei care-l susțin. (...) Dacă e război, pui un dirijor de orchestră să conducă?! Acum e pandemie, și vii acum cu amatori?! Domnul Nelu Tătaru mi se pare cel mai în măsură să intre din mers. Știe, și este un chirurg, omul e un tip de acțiune, dacă în jurul lui îi adună pe cei cu care a lucrat.”, a declarat Emilian Imbri la emisiunea „Realitatea de București”.

VEZI ȘI: Nelu Tătaru: Aş reveni ca ministru la Sănătate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel