Dr. Emilian Imbri, AVERTISMENT: Asta se poate întâmpla în NOIEMBRIE

Dr. Emilian Imbri, managerul de la „Victor Babeș”, a făcut noi precizări, miercuri seară. 

Dr. Emilian Imbri a declarat că, în opinia sa, încă ne aflăm în valul 1. Managerul de la „Victor Babeș” a amintit de situația prin care au trecut anumite țări, respectiv: au declarat îmbolnăviri 0, după valul 1, iar acum au început din nou să raporteze teste pozitive. 

„Din punctul meu de vedere, noi n-am trecut practic de primul val. La noi este o acțiune, o pandemie care își urmează cursul constant. Acum este în urcare, dar noi din martie și până acum, tot internăm bolnavi. Sunt țări care au declarat îmbolnăviri 0 și care acum au început din nou să declare îmbolnăviri. Cred că ei au trecut la al doilea atac”, a spus dr. Emilian Imbri la România TV, miercuri seară. 

Dr. Emilian Imbri, avertisment

Dr. Emilian Imbri a transmis, de asemenea, că „noi urcăm spre 6.000-7.000. Probabil că undeva prin noiembrie, spre sfârșit, locurile alocate în spitale, la ATI, pentru Covid, se vor umple și vor trebui găsite soluții noi”.

„Când ne vom opri”

Totodată, dr. Imbri a precizat că „eu cred că ne oprim destul de repede pentru că lumea a trecut prin propria experiență, fie un membru al familiei, fie ei... Au trecut deja prin acest șoc. Așa cum spunea un actor în viață, domnul Diaconu: Eu nu pot să fac mai mult decât să mă respect pe mine și să nu mă îmbolnăvesc eu”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel