Dr. Adrian Marinescu, SEMNAL DE ALARMĂ privind tinerii! MAREA ÎNȘELĂTORIE a corpului!

Dr. Adrian Marinescu, specialist în boli infecțioase, a făcut noi declarații, luni dimineață, privind situația epidemiologică din România.

Dr. Adrian Marinescu de la Institutul Clinic Matei Balș din Capitală a declarat, luni dimineață, că există o categorie de persoane care, deși se consideră de multe ori „imună” în fața Covid-19, lucrurile nu stau deloc așa. Vorbim de persoane de vârstă medie, supraponderale, cu boli necunoscute. 

Aș mai spune ceva. Vorbim în permanență doar de persoane în vârstă și de cei care au boli cronice știute, dar există persoane de vârstă medie care poate se consideră sănătoase, dar poate sunt supraponderale, au boli de care nu știu. Nu sunt rare situațiile în care aceste persoane fac forme severe și ajung la Terapie Intensivă. Atenție! Nimeni nu e ferit de infecție”, a spus medicul Adrian Marinescu la Digi 24. 

Dr. Marinescu, semnal de alarmă 

În continuare, medicul a atras atenția că, dacă într-o zi, numărul vindecaților este mai mic decât numărul noilor cazuri depistate, atunci e o problemă. Acest lucru demonstrează că transmiterea este accentuată. 

De asemenea, spune dr. Marinescu, situația se va îmbunătăți dacă cetățenii, autoritățile și agenții economici colaborează și țin cont de măsuri.

„Știți cum ar trebui să ne gândim? În momentul în care numărul celor care se vindecă într-o zi este clar depășit de cei care se infectează, atunci e clar o problemă. Pentru că se vor găsi greu locuri în spital... asta demonstrează că transmiterea este accelerată și continuă. Și mai trebuie să spunem ceva. Lucrurile nu se opresc de la sine, ci trec prin ce noi toți facem. Și nu mă refer doar la cetățeni, ci și la autorități, agenți economici. Lucrurile astea trebuie făcute acum, ca să vedem în următoarele săptămâni o evoluție în bine”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel