Doze Remdesivir în spitale. Dr. Imbri, după declarațiile prof. Bubenek: Îmi asum riscul să spun!

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Medicul Ioan Emilian Imbri, managerul Spitalului "Victor Babeș", a reacționat după ce medicul Șerban Bubenek a semnalat faptul că nu ar exista în toate spitalele doze suficiente de Remdesivir.

"Aş cere tuturor televiziunilor, unde am dat declaraţii, să caute şi să redea apelurile mele în care am explicat că, în contextul în care numărul de bolnavi va creşte, vom rămâne în scurt timp în imposibilitatea de a-i trata. Am menţionat acolo că, de fapt, nu există tratament pentru aceste afecţiune. Se tratează cu nişte scheme şi cu medicamente care sunt fabricate pentru alte afecţiuni", a spus dr. Ioan Emilian Imbri, la Antena 3.

"Nu aceste medicamente salvează"

"Cred că ţara noastră nu primeşte suficiente medicamente. (....) Nevoia de astfel de medicamente în România este mult mai mare decât aprovizionarea. Nu aceste medicamente salvează, cu toată responsabilitatea pe care o am ca medic, dar nu ca specialist infecţionist. Eu, totuşi, îmi asum riscul să spun că nu aceste medicamente îi salvează pe cei care intră într-o fază urâtă şi severă. Sunt cazuri pe care le-am avut în spital şi specialiştii care lucrează la noi ne-au spus că s-a dat schema maximă şi nu au dus până la capăt lupta cu această boală", a spus mai spus dr. Imbri.

Vezi și: Medicul Șerban Bubenek, acuzații grave: S-au prăpădit pacienți la ATI. Nu au primit nici un fel de medicație antivirală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel